Algemene tandheelkunde

Een gezond gebit is een groot goed. Om eventuele gebitsproblemen te voorkomen is een regelmatig bezoek aan de tandarts van belang. Over het algemeen geldt, dat we 2x per jaar voor een periodieke controle naar de tandarts moeten gaan. Op die manier bent u er tijdig bij om eventuele gebitsproblemen vast te stellen en te laten behandelen. Indien nodig kunt u op tijd worden doorverwezen naar een specialist, bijvoorbeeld op het gebied van tandvleesontsteking (de parodontoloog) of beugels (de tandarts voor orthodontie).

algemene tandheelkunde

 

 

 

 

 

Onder de algemene tandheelkunde vallen verschillende onderdelen. Wilt u meer informatie, klik dan op 1 van onderstaande links:

Tandheelkundige behandelingen

De medewerkers van Partners in Mondzorg geven u graag een lach die bij u past! Naast algemene tandheelkunde kunt u onder andere ook bij ons terecht voor kindertandheelkunde, kroon- en brugwerk, behandelingen onder narcose, cosmetische tandheelkunde, orthodontie, implantologie en gebitsprotheses (bijvoorbeeld een klikgebit).

Zorg voor een goede mondhygiëne

Het is algemeen bekend dat goede mondhygiëne belangrijk is. In een groot aantal van onze praktijken kunt u terecht bij 1 van onze professionele mondhygiënisten.

Nieuwe patiënten van harte welkom

Nieuwe patiënten zijn bij alle vestigingen van Partners in Mondzorg van harte welkom. Inschrijven kan nu eenvoudig online!

Naam:*
Adres:*
Postcode/ woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Geslacht:*
E-mailadres:*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj vb: 01-10-1983):*
BSN-nr/ sofi-nummer:*
Praktijk van uw keuze:*
Naam zorgverzekeraar:
Hoe kent u ons:
Reden inschrijving:*
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:

* Verplichte velden