De narcose tandarts: overwin uw angst!

Tandartsangst komt veel voor: 2,5 miljoen Nederlanders zien op tegen een tandartsbehandeling. Bent u zó angstig voor de tandarts dat u afziet van bepaalde behandelingen? Of slaat u zelfs een tandartsbezoek over?
U bent niet de enige!

Samenwerking met NarcoDent

Wij bieden deze groep mensen een passende oplossing, namelijk een tandartsbehandeling onder algehele narcose. Narcose resteert vaak nog als enige oplossing om angstige patiënten, die alles al geprobeerd hebben, een tandheelkundige behandeling te laten ondergaan. Ook binnen onze praktijken willen we deze patiënten graag helpen en daarom zijn wij een samenwerking aangegaan met NarcoDent.

Zet nu de eerste stap!

Klik hier om een gratis intakegesprek aan te vragen!

Kent u iemand die zeer angstig is?

Zeer angstige mensen hebben soms een duwtje in de rug nodig van een bekende. 
Kent u iemand die om wat voor reden dan ook niet meer naar de tandarts durft? Bij NarcoDent hoeven zij zich niet te schamen. NarcoDent heeft begrip voor de angst en eventuele verwaarlozing van het gebit. Vertel uw familielid, vriend of kennis over deze mogelijkheid zodat ook voor hen een gezond en mooi gebit haalbaar is.

Meer informatie vindt u op www.narcodent.nl.

Landelijke spreiding

NarcoDent voert  alle tandheelkundige behandelingen onder narcose uit op drie  centrale locaties in Nederland:
- Culemborg
- Capelle aan den IJssel
- Oosterhout

Wat is anesthesiologie?

Anesthesiologie is het specialisme dat zich bezighoudt met pijnbestrijding, narcose en verdoving. NarcoDent werkt samen met Anesthesia & Intensive Care Services (AIC Services). Deze organisatie is gespecialiseerd in hoogwaardige medische zorg binnen de anesthesiologie en de intensive care. Het anesthesiologenteam zorgt ervoor dat u veilig in slaap bent wanneer de tandarts de behandeling uitvoert en dat u hier dus niets van merkt. De anesthesiologen bij AIC Services zijn BIG-geregistreerd en werken volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Anesthesiologie (NVA). 

Bent u geïnteresseerd in de narcose tandarts?

In onze praktijken is meer informatie beschikbaar over NarcoDent en de narcosebehandelingen. Ook kunt u met uw vragen terecht bij onze medewerkers.