Gebitsprotheses

Heeft u een kunstgebit, klikgebit of vaste prothese of bent u hieraan toe? Onze tandprothetici en klinisch prothese technici maken uw (gedeeltelijke) kunstgebit of klikgebit perfect op maat. Uw prothese wordt gemaakt in een laboratorium. In geval van een klikgebit op implantaten of een vaste prothese hebben wij ervaren implantologen in huis.

Kunstgebit

Ontbreken er veel van uw eigen tanden of is uw gebit niet meer gezond? In dat geval kan een kunstgebit uitkomst bieden. Daarbij zijn er twee soorten kunstgebitten: een volledige prothese of een gedeeltelijke prothese. Een volledige prothese komt in zowel de boven- als onderkaak bij het ontbreken van alle tanden. Een gedeeltelijke prothese is geschikt wanneer u nog een deel van uw eigen tanden heeft.

Klikgebit

Een klikgebit is dé oplossing bij een loszittend kunstgebit. Bij een klikgebit worden kronen of een brug geplaatst in de kaak met implantaten. Een klikgebit zorgt ervoor dat u weer kunt praten, lachen en eten zonder zorgen.

Vaste prothese

Het liefst houden we allemaal onze eigen tanden. Wanneer er een moment komt dat geen eigen tanden meer heeft, dan is een vaste prothese op basis van implantaten de juiste oplossing. De vaste prothese geeft zekerheid en is een structurele oplossing die het gevoel van eigen tanden het dichtst benadert.

Rebasen

Rebasen is het aanpassen van uw kunstgebit of klikgebit. Wanneer u al een tijdje een kunstgebit of klikgebit draagt kan het zijn dat uw kaak verandert. Doordat uw kaak slinkt, maar uw kunstgebit of klikgebit hetzelfde blijft, is de pasvorm van de prothese na een tijd niet meer optimaal. Dit kan klachten geven. Wij raden u dus aan om 2x per jaar uw prothese te laten controleren hierop.

Gratis intakegesprek

Draagt u een volledig kunstgebit en bent u geïnteresseerd in een klikgebit op implantaten  of een vaste prothese? Dan nodigen wij u uit voor een gratis intakegesprek. Deze afspraak is geheel vrijblijvend. Wij brengen uw wensen in kaart, we bespreken de mogelijkheden en geven u uitleg over de behandeling. Een klikgebit wordt in Nederland vaak vrijwel volledig vergoed door de basisverzekering (m.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico).

Nieuwe patiënten van harte welkom

Nieuwe patiënten zijn bij alle vestigingen van Partners in Mondzorg van harte welkom. Inschrijven kan nu eenvoudig online!

Naam:*
Adres:*
Postcode/ woonplaats:*
Telefoonnummer:*
Geslacht:*
E-mailadres:*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj vb: 01-10-1983):*
BSN-nr/ sofi-nummer:*
Praktijk van uw keuze:*
Naam zorgverzekeraar:
Hoe kent u ons:
Reden inschrijving:*
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
Nog een familielid toevoegen:
Naam:
Geslacht:
Geboortedatum:
 

* Verplichte velden