Bescherm uw gebit tijdens het sporten

Tijdens de hockeysport komen jaarlijks ongeveer 2.000 ongelukken voor waarbij het gebit wordt beschadigd. U moet er toch niet aan denken dat dit bij u of bij uw kind gebeurt. Om dit risico te minimaliseren is het verstandig om goede gebitsbescherming te dragen. 

Vanaf het hockeyseizoen 2015/2016 gaat de hockeybond het dragen van een bitje verplichtstellen. Ook de KNMT (Koninklijke Nederlandse Maatschappij tot bevordering der Tandheelkunde) deelt de mening dat het onverantwoord is om zonder (door de tandarts aangemeten) gebitsbeschermer te sporten.

Wacht niet langer met beschermen!

Onze tandartsen kunnen u informeren over de mogelijkheden om uw gebit te beschermen tijdens contactsporten. Want niet alleen bij hockey is er veel kans op schade aan het gebit, maar ook bij sporten zoals rugby of boksen.

Een beugel?

Draagt u, of uw kind een beugel? Dat is geen probleem, er zijn ook bitjes voor beugeldragers!

Een bitje op maat, gemaakt door de tandarts

Een bitje dat door de tandarts op maat is gemaakt is van topkwaliteit. Hierdoor is de prijs hoger dan in de winkel en ligt rond de 95 euro.* Dit bitje is het veiligst en zit comfortabel waardoor u duidelijk met uw teamgenoten kunt communiceren. U kunt zelf kiezen hoeveel lagen u wilt, en in welke kleur u het bitje wilt laten maken. 

*Informeer bij uw zorgverzekeraar voor eventuele vergoeding van het bitje.

Heeft u interesse in een bitje? Neem contact met ons op!

Geslacht:*
Naam:*
Geboortedatum (dd-mm-jjjj bijv: 01-10-1983):*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Uw opmerking/vraag is gericht aan:*
Opmerking/ vraag:
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*

*Verplichte velden