Werken bij Partners in Mondzorg

Onze organisatie is gespecialiseerd in tandprothetische zorg, implantologie en algemene tandheelkunde en bestaat uit een groep van tandheelkundige praktijken. De praktijken zijn gevestigd in Rivierenland. Kwaliteit en service staan bij alle vestigingen hoog in het vaandel. Ons service center is gevestigd in Oosterhout (Noord-Brabant).

Profiel medewerker van Partners in Mondzorg

Medewerkers van Partners in Mondzorg en haar vestigingen zijn trots op onze organisatie en dragen graag bij aan de verdere ontwikkeling van de organisatie. Vanwege onze snelle groei zijn wij regelmatig op zoek naar nieuwe professionele, goed opgeleide, enthousiaste en klantgerichte medewerkers die flexibel, gemotiveerd en representatief zijn en die zich voor langere tijd aan onze organisatie willen binden. Klik hier voor onze actuele vacatures!

Wat biedt Partners in Mondzorg aan medewerkers?

Wij bieden leuke, uitdagende functies in een dynamische organisatie waarin volop kansen aanwezig zijn voor verdere ontwikkeling. Onze medewerkers maken deel uit van een professionele organisatie met een groot aantal vakgenoten. Ook vallen zij onder een moederorganisatie die haar vestigingen ondersteunt op het gebied van personeelsbeleid, kwaliteit en zorg, opleiding, financiële zaken, inkoop en marketing/communicatie.