Klikgebit actie

Dé oplossing voor een loszittend kunstgebit: het klikgebit. Een klikgebit biedt een definitieve oplossing voor iedereen die niet langer met een loszittend of pijnlijk kunstgebit wil rondlopen. Een klikgebit, ook wel overkappingsprothese genoemd is een kunstgebit, dat op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Hierdoor biedt het klikgebit meer stevigheid dan een kunstgebit, terwijl het voor u als patiënt eenvoudig uitneembaar is (b.v. om te reinigen). Onzekerheid is dus verleden tijd.

Vergoeding klikgebit

Voor een klikgebit bestaat een vergoeding vanuit de basisverzekering. M.u.v. de wettelijke bijdrage en uw eigen risico. De deelnemende praktijken dienen graag de aanvraag voor u in bij uw zorgverzekeraar. De voorwaarden zijn onder meer dat u al een gebitsprothese draagt. Als de zorgverzekeraar akkoord gaat met een vergoeding betaalt u (een deel) eigen risico (afhankelijk van uw zorgverzekering) en een verplichte eigen bijdrage. Deze laatste kan mogelijk deels vergoed worden vanuit een aanvullende tandartsverzekering indien u deze hebt afgesloten.

Profiteer nu van onze Klikgebit actie

Onze actie is momenteel afgelopen. Wilt u meer weten over het klikgebit? Bekijk dan onze algemene klikgebitpagina. Hier kunt u zich inschrijven voor een gratis intake voor een klikgebit. Deze afspraken zijn geheel vrijblijvend en bedoeld om kennis te maken, uw wensen te inventariseren en de behandeling toe te lichten