< Terug naar lastvanmijnkunstgebit.nl

Welkom bij Mondzorg Vianen

U heeft daarnet de postcode module gebruikt op de website lastvanmijnkunstgebit.nl. De praktijk die het dichtst bij u in de buurt ligt, is Mondzorg Vianen. Sinds begin januari is de naam Tandheelkundig Centrum (THC) Vianen gewijzigd in Mondzorg Vianen. Voor de patiënt zal er weinig veranderen. Tandarts Nottrot is vanaf maart verder gegaan met 2 nieuwe tandartsen. Het team biedt volop aandacht aan de individuele patiënt en de bijbehorende zorg. Het grote voordeel is dat alle tandheelkundige zorg aanwezig is onder één dak.

Gratis intakegesprek klikgebit

Wanneer u last heeft van uw kunstgebit en hierdoor bijvoorbeeld moeite heeft met praten of kauwen, kan een klikgebit voor u de perfecte oplossing zijn. Het klikgebit biedt meer stevigheid dan een regulier kunstgebit doordat het op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Wilt u weten of dit voor u een mogelijkheid is? Kom dan langs voor een GRATIS intake!

Gratis prothese check

Heeft u het idee dat uw prothese (kunstgebit) te los zit en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Wellicht zit er dan een scheurtje in uw prothese en kunnen uw klachten eenvoudig verholpen worden met een (kleine) reparatie. Tijdens een GRATIS prothese check in kijken wij uw prothese na. De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole.

Geef u direct op voor een gratis check of gratis intake!

U kunt zich nu direct online aanmelden voor een gratis prothese check of voor een gratis intake klikgebit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam:*
Geslacht:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Ik wil een:*

Contactgegevens:

Mondzorg Vianen
Stuartweg 15c
4131 NH Vianen

T: 0347 - 32 87 24
info@mondzorgvianen.nl

Openingstijden:

Ma t/m do van 8.00 - 17.00 uur