< Terug naar lastvanmijnkunstgebit.nl

Welkom bij Tandenzorg Tiel

U heeft daarnet de postcode module gebruikt op de website lastvanmijnkunstgebit.nl. De praktijk die het dichtst bij u in de buurt ligt, is Tandenzorg Tiel. Bij Tandenzorg Tiel kunt u terecht voor alle behandelingen en reparaties aan uw (gedeeltelijke) uitneembare prothese. Onze praktijk huisvest één behandelkamer. De implantaatbehandelingen voor een klikgebit of een vaste prothese vinden plaats bij Tandartsenpraktijk van Opijnen te Tiel waar we over een aparte implantologiekamer beschikken. Na uw implantaatbehandeling bij Tandartsenpraktijk van Opijnen wordt u gewoon weer patiënt bij ons.

Gratis intakegesprek klikgebit

Wanneer u last heeft van uw kunstgebit en hierdoor bijvoorbeeld moeite heeft met praten of kauwen, kan een klikgebit voor u de perfecte oplossing zijn. Het klikgebit biedt meer stevigheid dan een regulier kunstgebit doordat het op meerdere implantaten in uw onder- of bovenkaak wordt vastgeklikt. Wilt u weten of dit voor u een mogelijkheid is? Kom dan langs voor een GRATIS intake!

Gratis prothese check

Heeft u het idee dat uw prothese (kunstgebit) te los zit en is uw tandvlees regelmatig geïrriteerd? Wellicht zit er dan een scheurtje in uw prothese en kunnen uw klachten eenvoudig verholpen worden met een (kleine) reparatie. Tijdens een GRATIS prothese check in kijken wij uw prothese na. De gratis prothese check is éénmalig en geen vervanging van een reguliere gebitscontrole.

Geef u direct op voor een gratis check of gratis intake!

U kunt zich nu direct online aanmelden voor een gratis prothese check of voor een gratis intake klikgebit. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

Naam:*
Geslacht:*
E-mailadres:*
Telefoonnummer:*
Wilt u onze nieuwsbrief ontvangen? (maximaal 6 per jaar):*
Ik wil graag een:*

Adresgegevens:

Tandenzorg Tiel
Oude haven 73
4001 LZ Tiel

T: 0344-65 50 02
tiel@tandenzorg.nl

Openingstijden:

  • Ma t/m do van 8.00 - 16.30 uur
  • Vrij van 8.00 - 14.30 uur
     

Telefonische bereikbaarheid

  • 's Ochtends van 8.30 - 12.00 uur
  • 's Middags van 13.00 - 16.30 uur

Route:

Klik hier: Google Maps