Persbericht opening Mondzorg Culemborg

7 oktober 2011

CULEMBORG - Mondzorg Culemborg is vrijdag 30 september officieel geopend. Genodigden werden feestelijk ontvangen en er was gelegenheid de vestiging te bezichtigen.

Mondzorg Culemborg, onderdeel van Partners in Mondzorg, heeft op 5 september haar deuren geopend op de Raaf 13 in Culemborg. Het pand is van binnen compleet verbouwd naar de maatstaven van een moderne tandheelkundige praktijk. De hygiënische en moderne uitstraling zorgt samen met de efficiënte inrichting van de behandelkamers voor een comfortabele ruimte voor onze patiënten. Men kan in de praktijk terecht voor algemene tandheelkunde en cosmetische tandheelkunde, tandimplantaten, kunstgebitten en klikgebitten, kroon- en brugwerk en mondhygiëne. Tandartsen Van Zelst, van Nes en Kalkman hebben zich aangesloten bij de organisatie en zetten hun werkzaamheden sinds 5 september samen met hun team voort in het nieuwe pand van Mondzorg Culemborg.

Mondzorg Culemborg is onderdeel van Partners in Mondzorg. Partners in Mondzorg is de nieuwe naam voor de overkoepelende organisatie van een grote groep tandheelkundige praktijken in Rivierenland. Het aantal praktijken dat zich aansluit bij Partners in Mondzorg groeit gestaag. De meeste praktijken bestaan al vele jaren en werken onder vertrouwde namen die behouden zullen blijven: TandenZorg, Tandartspraktijk van Opijnen. Daarnaast zijn er ook nieuwe praktijken zoals Mondzorg Culemborg.

Mondzorg Culemborg is te vinden aan De Raaf 13 in Culemborg. Info via info@mondzorgculemborg.nl.
 

Adresgegevens:

De Raaf 13
4102 DG Culemborg

Openingstijden:

Ma t/m vrij van 8.30 - 12.30 uur 
​en van 13.00 - 17.30 uur


Route:

Google Maps